De slagerij

Al bijna een eeuw verzorgt familiebedrijf Lander het vlees in Delft en omgeving. De slagerij is sinds 1983 van Hans Lander, die het stokje overnam van zijn vader. De opa van HansĀ is degene die de slagerij in 1917 begon. Ondanks het bombardement op Delft in 1941, waarbij ook de slagerij getroffen werd, is de winkel blijven bestaan. De slagerij heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in de buurt en het streven is dat nog zo lang mogelijk te blijven doen.

Uw ambachtelijke slagerij sinds 1917

De liefde voor het slagersvak zit hen in het bloed en is van generatie op generatie doorgegeven. Neef Cor werkt ook al jaren in de slagerij en weet als geen ander hoe hij als ambachtelijk slager het vlees zo verwerkt dat hij de hoge kwaliteit waarborgt. Recentelijk is ook neef en chef Ad bij de slagerij gekomen. Hij weet zijn passie voor koken goed te combineren met de passie die zijn familie voor het slagersvak heeft.

Het team

  • Anja Lander
      Anja LanderSales Manager
    • Ad Verouden
        Ad VeroudenTraiteur
      • Hans Lander
          Hans LanderSlager
        • Cor Lander
            Cor LanderChef Slagerij

          Vlees wat gewoon eerlijk en ambachtelijk is