Ons vlees

Wij zoeken zelf onze koeien uit. Zo weten we precies wat voor vlees we in de kuip hebben

Hans koopt zijn koeien bij verschillende boeren in de buurt van Delft en zoekt ze zelf levend uit. Het is zo belangrijk om ze in leven te zien. Niemand wil een ongezond dier eten en Hans zorgt ervoor dat dit niet gebeurt. Voordat hij een koe kiest, weet hij hoe oud dit dier is, wat zij te eten heeft gekregen en of het gezond is. De kwaliteit van het leven van het dier is van invloed op de kwaliteit van het vlees dat uiteindelijk op uw bord terecht komt.

Het bijzondere aan het vlees dat wij in de slagerij verkopen is dat we alles nog zelf maken. Het vlees wordt door onszelf uitgesneden en er wordt niks weggegooid. Wat we echt niet kunnen gebruiken wordt zelfs teruggestuurd, zodat het alsnog goed gebruikt kan worden in een andere vorm. Cor is vooral verantwoordelijk voor wat er achter de schermen van de slagerij gebeurt. Van vlees uitsnijden tot roken tot worst maken. Hij doet het allemaal.

Vaak staat er op de toonbank iets om te proeven, dat is weer eens wat anders dan een plakje worst. Hoewel je die bij ons ook nog altijd kunt krijgen hoor!

Verse vleeswaren

Ambachtelijke Slagerij Lander selecteert volgens familietraditie al bijna honderd jaar haar eigen koeien op boerderijen in de directe omgeving van Delft, om zo het allerbeste vlees te kunnen presenteren. Wij bewerken en bereiden ons vlees op ambachtelijke wijze. Volgens eigen recept wordt er gerookt, gekookt, gestoofd, gebraden en gegrild. Elke dag opnieuw. Zo zorgen we voor de kroon op uw warme maaltijd en traktaties in beleg. Aantrekkelijk geprijsd, smaakvol, en bovendien eenvoudig te bestellen.

Wij bezorgen in Delft en omgeving. De bezorgkosten zijn € 5,50.